En spliff på jobbet. By Kilian – Smoke for the Soul

Idag kändes det passande. Jag tog upp min flaska Smoke for the Soul och nu går jag runt i ett cannabismoln. En safe office fragrance, om du frågar mig 😂

Jag har sett att ni söker ”marijuana parfym” på bloggen ganska ofta så vilken tur att jag gillar den noten och har lyckats skaffa mig och testa några dofter i den genren! Och det bästa av allt är att de har ingen som helst psychoaktiv påverkan! Och är helt och hållet legala! 👍 Alltså, de är superbra och jag trivs i dessa dofter jättemycket så en eller annan lyckohormon utsöndras ändå 😉

Den första doften är naturligtvis underbara Black Afgano av Nasomatto. En doft med kultstatus sedan dag 1. Man älskar den eller hatar den. Jag skrev om den för länge sedan här.


Men den doften jag vill skriva om idag är by Kilian Smoke for the Soul. En av dessa dofter jag använt upp 5 samples av för att till slut köpa en full flaska med glädje. Så jag fick vänja mig ett tag innan jag satsade stort.

Och det kanske behövs för den doftar verkligen som cannabis, med alla sina behagliga och obehagliga sidor. Jag har testat många dofter med den noten och kan definitivt säga att denna ligger närmast råvaran. Men förutom cannabis så finns det en del andra ingredienser som balanserar den unika upplevelsen. Framför allt grapefruit, en grapefruit med tonad sötma från fruktköttet och beska från skalet, verkligen super! En kryddighet som inte tar över kommer från kardemumma. Det finns något medicinaliskt här också: eucalyptus, en nypa Tigerbalsam plus något hälsokostigt i form av de herbala ingredienserna: en blandning av olika torkade örter. Jag kollade på Fragrantica som säger att det är mate, men jag har druckit yerba mate i flera år och känner inte riktigt igen mig i det…

Doften har en trevlig träig bas, men cannabis is still going strong. Jag gillar den skarpt, måste bara använda den oftare :).

Ah, hållbarheten är inte särskilt imponerande – efter ett par timmar (och här menar jag 2) får du mer hudnära upplevelse. Så påfyllning under dagen rekommenderas.

Testa! Jag lovar att du kommer att bli överraskad! Om du vågar dvs… 😉

By Kilian, Smoke for the Soul
By Kilian, Smoke for the Soul

3 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s